Ruokapalvelupäällikkö haussa!

Haemme palvelupäällikköä ruokapalveluumme, monipuoliseen ja vastuulliseen tehtävään. Kyseessä on noin vuoden mittainen äitiysloman sijaisuus. Ruokapalvelupäällikkönä olet vastuussa päiväkotien ruokahuollosta sekä siivouksesta kokonaisuutena yhteistyössä aluejohtajien ja päiväkotien esimiesten kanssa.

Vastuualueesi ovat mm.
-yhteistyö sisäisten sekä ulkoisten asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa
-palvelun laadun seuranta ja ylläpitäminen
-ruokatuotteen laadun ja ravitsemuksellisen laadun seuranta ja ylläpitäminen
-keittiöiden henkilöstön johtaminen päivittäisen toiminnan kehittäminen yhteistyössä keittiöiden ja päiväkotien henkilökunnan kanssa
-vastuu keittiöiden taloudellisesta tuloksesta

Tehtävä sisältää monipuolisesti sekä suunnittelua ja kehittämistä, että myös käytännön tekemistä.

Työviikkoon voi kuulua muun muassa:
-Espoon Keittiön vuoropäällikön ja Jyväskylän Keittiön ravintolapäällikön tukeminen esimerkiksi toiminnan suunnittelussa
-Tukkutilausvalikoiman päivittäminen ja tilausten koordinointi
-Päiväkotien henkilöstön tukeminen tilausten tekemisessä
-Ruokalistojen / reseptiikan suunnittelun
-Uuden avattavan yksikön ruokahuollon suunnittelu ja kilpailuttaminen
-Henkilöstön työvuorojen ja lomien suunnittelu
-Asiakaspalvelu sähköpostitse ja puhelimessa
-Budjetin suunnittelu toimitusjohtajan kanssa

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta erinomaisia sosiaalisia taitoja, aitoa asiakaspalveluotetta, tehtävään soveltuvaa liikkeenjohdollista osaamista sekä kykyä organisoida omaa työtään. Osaat myös valmentaa ja kannustaa työyhteisöäsi. Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. suurtalous-esimieskoulutus, restonomi AMK), ymmärrystä joukkoruokailun toteuttamisesta sekä kokemusta keittiössä työskentelystä ja esimiestehtävistä. Arvostamme itsenäistä työotetta, organisointikykyä, joustavuutta sekä tiimityöskentelytaitoja.

Tarjoamme sinulle rahallisen palkitsemisen lisäksi muun muassa: liikuntasetelit sekä edullisen ja monipuolisen työpaikkaruokailun sekä yksityisen työterveyshuollon.

Norlandia Päiväkodit on valtakunnallinen varhaiskasvatukseen erikoistunut yritys. Olemme toteuttaneet laadukasta varhaiskasvatusta vuodesta 1994 alkaen jo yli 20 vuoden ajan. Toimintamme kulmakiviä ovat: vahva, monipuolinen laatu ja pedagogiikka, koko perheen huomioiminen ja asiakaslupaukset, laatukäsikirjat ja sisäinen jatkuva laadunvalvonta sekä laadukas esimiestyö ja hyvä työilmapiiri Norlandia Päiväkodeissa panostamme yrityksen kehittämiseen ja uskomme työntekijöiden osaamiseen.

Meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi omien vahvuuksiesi mukaan ja osallistumaan erilaisiin kehittämisprojekteihin yrityksen sisällä. Olemme myös mukana Great Place To Work -kisassa kisaamassa parhaasta työpaikasta!

Lähetä hakemus ja palkkatoiveesi osoitteeseen sari.nieminen@norlandia.com tai jätä hakemuksen lomakkeemme kautta. 
Viimeinen hakupäivä on 30.9. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta viimeistään joulukuun alusta!
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Nieminen, 010-8367210,
ke-to 13.-14.9. sekä ke-to 27.9.-28.9.