Liity tiimiin!

Onko lasten ja perheiden parissa tehtävä työ sinun juttusi? Oletko utelias ja seikkailunhaluinen? Haluatko työskennellä omien vahvuuksiesi parissa? Oletko innokas oppija ja halukas kehittämään osaamistasi? Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, olet etsimämme työntekijä ja haluamme sinut mukaan joukkoomme!

Miksi Norlandiaan?

Yksilöllisyys - Joustamme työntekijöidemme elämäntilanteiden mukaan. Meillä on mahdollisuus tehdä yksilöllistä työaikaa ja elämäntilanteiden muuttuessa työntekijä voi halutessaan vaihtaa toimipistettä.

Ammattitaidon kehittäminen - Kehitämme työntekijöidemme ammattitaitoa järjestämällä säännöllisesti alan koulutuksia. Kuuntelemme henkilökuntamme koulutustoiveita ja tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua ammattiin työn ohella, esimerkiksi oppisopimuksella ja monimuoto-opintoina. Otamme vastaan myös työharjoittelijoita.

Hyvät henkilökuntaedut -  Henkilökuntamme käytössä on yksityinen työterveyshuolto Suomen Terveystalossa. Lisäksi etuihimme kuuluu edullinen työpaikkaruokailu, liikunta- ja kulttuurisetelit sekä mahdollisuus tehdä edullisia ostoksia Helly Hansenin verkkokaupassa neljä kertaa vuodessa.

Täytä hakulomake ja liity Norlandia-tiimiin!